Skip to content

YOUR OWN wonderful EVENT

Private Or business

STOER EVENTS  biedt als evenementen locatie vele mogelijkheden en beschikt over een groot privéterrein. Wij hebben ervaring in diverse soorten evenementen op zowel privé als zakelijk gebied. Denk aan verjaardagen van jong en oud, gender reveals, babyshowers, kraamfeesten en jubileums, maar natuurlijk ook meetings, borrels en bedrijfsfeesten. Van extravagant en over the top tot minimalistisch en less is more. Jullie wensen staan centraal en onze missie is pas geslaagd wanneer het feest perfect was. Bespreek samen met onze eventmanager al jullie wensen en laat het feest perfectioneren tot in detail. Alles is mogelijk!

LET’S GET THIS PARTY STARTED!

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om te brainstormen, ‘out of the box’- te denken of gewoon eens een kijkje te komen nemen. Dat mag natuurlijk altijd!

private events

Verjaardagen, baby events & jubileums

Onder Private Events verstaan wij thema feesten voor bijvoorbeeld verjaardagen of bijzondere gelegenheden. Maar ook babyshowers, gender reveals en kraamfeesten behoren tot de mogelijkheden. Jullie bepalen zelf of je het intiem wilt houden of juist grootst wilt aanpakken. Vanuit onze expertise adviseren wij jullie over wat te doen zodat jullie Private Event zo perfect mogelijk wordt. 

business events

Meetings, borrels & bedrijfsfeesten

Een goede productieve vergadering organiseren buiten de kantoordeuren? Geen probleem, wij faciliteren. Een grootst bedrijfsfeest organiseren? Daarin zijn wij op ons best. STOER is de perfecte locatie voor vergaderingen buiten de deur, bedrijfsjubileums, speciale borrels, trainingen, workshops of bedrijfsfeesten. Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij regelen de rest. 

plan jouw event

Kom gerust een keertje kijken!