Skip to content

YOUR OWN PRIVATE EVENT

eXTRAVAGANT OF MINIMALISTISCH..

STOER EVENTS  biedt als evenementen locatie vele mogelijkheden en is dé ideale alles-op-1 locatie in hartje Brabant. Wij beschikken over een groot privéterrein met vele mogelijkheden, waar buiten binnen is en binnen buiten. Wij hebben ervaring in diverse soorten evenementen. Denk aan verjaardagen van jong en oud, gender reveals, babyshowers, kraamfeesten en jubileums. Van extravagant en over the top tot minimalistisch en less is more. Jullie wensen staan centraal en onze missie is pas geslaagd wanneer het feest perfect was. Bespreek samen met onze eventmanager al jullie wensen en laat het feest perfectioneren tot in detail. Alles is mogelijk!

LET’S GET THIS PARTY STARTED!

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om te brainstormen, ‘out of the box’- te denken en of gewoon eens een kijkje te komen nemen. Dat mag natuurlijk altijd!

activiteiten babyshower

BABYSHOWER, GENDER REVEALS & KRAAMFEEST

We welcome a little angel

Wat een geweldig nieuws! Is er een kindje op komst of net geboren? Dat zijn natuurlijk perfecte redenen om een feestje te geven. Door alles wat er nu speelt is het fijn de rust in huis te bewaren en te kiezen voor een locatie buitenshuis. STOP! Je hoeft niet verder te zoeken, want bij STOER EVENTS AND MORE ben je aan het juiste adres.

PARTY &
BIRTHDAYS

Party animals only

Verjaardag, Jubileum of je eigen sweet 16 of 21 diner? Wat is er beter dan geheel intiem met vrienden en familie tot in de late uurtjes door kunnen feesten! Van een gezellige borrel tot aan een heerlijke BBQ. Of pak je liever echt groots uit. Bij gezelschappen vanaf 50 personen, verzorgd STOER EVENTS AND MORE graag het eten met de STOER EVENTS AND MORE festival Foodtrucks.

FUNERAL
COFFEE TABLE

A dignified goodbye.

Bij het verliezen van een dierbare komt er heel er veel op u af. Om bij deze dag wat zorgen uit handen te nemen is het mogelijk om de koffietafel bij STOER EVENTS AND MORE te organiseren. Na afloop van de dienst staat het STOER EVENTS AND MORE personeel klaar om u en uw gasten welkom te heten. Een fijn moment om steun bij elkaar te vinden. STOER EVENTS AND MORE biedt diverse mogelijkheden in koffietafels. 

Stoer voor jouw private event..

Kom gerust een keertje kijken!