THE PERFECT WEDDING

Wauw, gefeliciteerd!

STOER EVENTS biedt als officiële trouwlocatie vele mogelijkheden en is dé ideale alles-op-1 locatie in hartje Brabant. Een prachtige plek op een groot privéterrein met vele ongekende mogelijkheden, waar buiten binnen is en binnen buiten. Alles voor het trouwen onder 1 dak, van een romantische ceremonie aan onze prachtige vijver, een intiem diner aan een lange tafel of met foodtrucks in festivalsfeer tot aan een knallend feest tot in de late uurtjes!

Bij ons is het mogelijk om door onze eventmanagers jullie bruiloft van A tot Z te laten organiseren. Door hun kennis en passie wordt er overal aan gedacht. Denk aan de styling voor de complete dag, de bruidstaart en het proostmoment, het diner en hapjes en natuurlijk het eindfeest om niet te vergeten.

De locatie is goed bereikbaar en biedt volop gratis parkeergelegenheid.

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om met onze eventmanagers te brainstormen, ‘out of the box’- te denken en de dag van jullie dromen te laten organiseren.
Beleef bij ons de dag die bij jullie past! Volledig ontzorgen is ons doel!

4 trouw budget tips

CEREREMONIE

Just say yes!

Trouwen onder onze prachtige stretchtent of liever knus en cosy binnen? STOER EVENTS AND MORE is een bijzondere en unieke trouwlocatie. Wij zorgen ervoor dat jullie de rest van het leven met een flinke smile terugdenken aan jullie trouwdag.

Meer lezen..

BAKERY

Most cinere love is food..

Op jullie trouwdag zal het jullie op culinair gebied bij STOER EVENTS AND MORE aan niets ontbreken. Van trendy fingerfoods tot aan luxe tapas. In allerlei vormen kunnen lunchen en dineren. Van een romantisch sitdown dinner, een sfeervol shared dinner, walkin diner tot aan live cooking BBQ op maat en toffe foodtrucks.

Meer lezen..

STYLING

It's all in the details

Om de juiste sfeer te creëren verzorgt STOER EVENTS AND MORE eventueel de volledige aankleding van jullie bruiloft.
STOER EVENTS AND MORE is natuurlijk van zichzelf al een prachtige locatie, maar juist voor die bruidsparen die het plaatje echt compleet willen maken, kan er gekozen worden voor styling. 

Meer lezen..

Take a look and get inspired..

Fairytail white theme

Een keertje brainstormen?

sAMEN BESPREKEN WE DE MOGELIJKHEDEN