THE PERFECT WEDDING

Wauw, gefeliciteerd!

Wauw!! Gefeliciteerd met jullie verloving!

STOER EVENTS AND MORE biedt als trouwlocatie vele mogelijkheden en is de ideale alles-in-1 locatie in Brabant. Vanaf de aankomst op ons terrein worden jullie gasten meegenomen in de romantische sfeer van de locatie. Een prachtige plek in een bosrijke omgeving op een groot privé terrein. Een plek met vele ongekende mogelijkheden. Alles voor jullie bruiloft onder 1 dak, van een romantische ceremonie aan onze prachtige vijver, door naar jullie proostmoment en diner op ons terras en een fantastische afsluiter met een feest in onze zaal binnen.

Bij ons is het mogelijk om jullie bruiloft van A tot Z te laten organiseren. Door onze kennis en passie wordt er overal aan gedacht. Denk aan de styling voor de complete dag, de bruidstaart en het proostmoment, het diner, de hapjes en natuurlijk een feest om niet te vergeten.

STOER EVENTS AND MORE is een exclusieve privé locatie waar je dromen uitkomen!

Wedding deal

Just say yes!

LAST MINUTE WEDDING DEAL! Hebben jullie ervoor gekozen om officieel JA tegen elkaar te zeggen en kunnen jullie niet wachten tot het moment daar is? Maak dan nu gebruik van onze last minute wedding deal en vier jullie dag al binnen 6 maanden!

BAKERY & Foodies

NO SINCERER LOVE THAN THE LOVE OF FOOD

Jullie trouwdag is natuurlijk niet compleet zonder een heerlijk diner. Ook zorgen wij voor de beste hapjes tijdens jullie borrel en feest en natuurlijk niet te vergeten, jullie bruidstaart. Van een festival thema met foodtrucks, een sweet table en finger foods tot een uitgeserveerd 3-gangen menu met luxe hapjes in de avond, alles is mogelijk bij ons.

STYLING

IT’S ALL IN THE DETAILS

Om het perfecte plaatsje compleet te maken verzorgen wij ook de volledige styling tijdens jullie bruiloft. Wij bieden verschillende thema’s aan waaruit gekozen kan worden. Staat jullie styling er niet tussen? Geen probleem we maken graag een pakket op maat!

TAKE A LOOK AND GET INSPIRED

everything together makes it perfect

minimalistic
theme

Minimalistische maar elegante styling

Botanical
theme

Landelijk groene styling met witte details

BOHEMIAN
theme

Ibiza styling

fairytail
white theme

Luxe, klassieke styling

Ontvangen jullie graag een voorbeeld offerte?

Vraag deze vrijblijvend bij ons op of maak een afspraak voor een bezichtiging.