THE PERFECT WEDDING

Wauw, gefeliciteerd!

STOER EVENTS biedt als officiële trouwlocatie vele mogelijkheden en is dé ideale alles-op-1 locatie in hartje Brabant. Een prachtige plek op een groot privéterrein met vele ongekende mogelijkheden, waar buiten binnen is en binnen buiten. Alles voor het trouwen onder 1 dak, van een romantische ceremonie aan onze prachtige vijver, een intiem diner aan een lange tafel of met foodtrucks in festivalsfeer tot aan een knallend feest tot in de late uurtjes!

Bij ons is het mogelijk om door onze eventmanagers jullie bruiloft van A tot Z te laten organiseren. Door hun kennis en passie wordt er overal aan gedacht. Denk aan de styling voor de complete dag, de bruidstaart en het proostmoment, het diner en hapjes en natuurlijk het eindfeest om niet te vergeten.

De locatie is goed bereikbaar en biedt volop gratis parkeergelegenheid.

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om met onze eventmanagers te brainstormen, ‘out of the box’- te denken en de dag van jullie dromen te laten organiseren.

Beleef bij ons de dag die bij jullie past! 

Wedding deal

Just say yes!

LAST MINUTE WEDDING DEAL! Hebben jullie ervoor gekozen om officieel JA tegen elkaar te zeggen en kunnen jullie niet wachten tot het moment daar is, maak dan nu gebruik van onze last minute wedding deal en vier jullie dag al binnen 6 maanden!

BAKERY & Foodies

Most cinere love is food..

Op jullie trouwdag zal het jullie op culinair gebied bij STOER EVENTS aan niets ontbreken. Van trendy fingerfoods tot aan luxe diners. In allerlei vormen kunnen jullie lunchen en dineren. Van een romantisch sitdown dinner, een sfeervol shared- of walkin diner tot aan een live cooking BBQ op maat en toffe foodtrucks.

 

STYLING

It's all in the details

Om de juiste sfeer te creëren verzorgen wij de volledige aankleding van jullie bruiloft.
STOER EVENTS is natuurlijk van zichzelf al een prachtige locatie, maar juist om het plaatje echt compleet te maken, kan er gekozen worden uit verschillende styling pakketten.

 

TAKE A LOOK AND GET INSPIRED

everything together makes it perfect

minimalistic theme

Elegant en a sparkle of bohemian.

Botanical
theme

Eucalyptus met witte stijlelementen.

BOHEMIAN
theme

A touch of pampas met aarde- en pasteltinten.

fairytail white theme

Witte kleurtinten met luxe stijlelementen. 

Een keertje brainstormen?

sAMEN BESPREKEN WE DE MOGELIJKHEDEN