Skip to content


veelgestelde vragen

Algemeen

Welke diensten biedt STOER EVENTS aan?
Naast onze core business, het organiseren en verzorgen van bruiloften, is STOER EVENTS ook open voor borrelavonden en is de locatie beschikbaar voor (privé)feesten en vergaderingen. Ten slotte verzorgen wij event styling aan huis voor o.a. babyshowers, verjaardagen en gender reveals.

Is STOER EVENTS nog een eetgelegenheid?
STOER EVENTS is ooit begonnen als een eeterij. Nu is onze locatie alleen nog beschikbaar voor evenementen, bruiloften en borrelavonden.

Waar kan ik parkeren? Is er voldoende parkeergelegenheid?
Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Zowel de gehele linkerkant van de oprijlaan als onze parkeerplaats mag gebruikt worden voor gasten van STOER EVENTS.

Is de locatie toegankelijk voor mindervaliden?
Onze gehele locatie is bereikbaar en toegankelijk voor mindervaliden.

Wat zijn jullie openingstijden?
Op de STOER borrelavonden, zijn wij geopend van 19:30 tot 01:00. Ook voor evenementen en bruiloften geldt de uiterlijke sluitingstijd van 01:00.

bruiloften

Hoe ver voor onze gewenste trouwdatum kunnen we een reservering plaatsen?
Het maakt ons niet uit hoe lang van tevoren je een reservering plaatst op een datum. First come, first serve. Deze reservering is 14 dagen geldig.

Hoeveel bruiloften zijn er in één weekend of op dezelfde dag op jullie locatie?
Wij hebben per weekend (vrijdag-zaterdag) één of twee bruiloften op onze locatie. De bruiloften vinden nooit op dezelfde dag plaats. Op zondagen zijn wij gesloten.

Geldt er een ander tarief voor bruiloften doordeweeks ten opzichte van bruiloften in het weekend?
Nee. De tarieven zijn gelijk, aangezien een bruiloft doordeweeks net zoveel tijd en aandacht verdient als een bruiloft in het weekend.

Van hoe laat tot hoe laat is de locatie beschikbaar?
Ieder bruidspaar is vanaf 10:00 ’s ochtends welkom, en de locatie is tot 01:00 beschikbaar.

Is er een aparte omkleed/opfrisruimte waar gedurende de dag gebruik van kan worden gemaakt?
In ons pand is er een omkleed/opfrisruimte aanwezig, waarvan bruidsparen vanaf 10:00 gebruik van mogen maken.

Wat is het maximale aantal gasten kunnen jullie accommoderen?
Zowel binnen als buiten onder de tent is er ruimte voor maximaal 150 gasten.

Is het mogelijk om een eigen cateraar te regelen?
Als jullie geen gebruik willen maken van het aanbod van onze partners, is het mogelijk om zelf de catering te verzorgen. Wij berekenen hiervoor een commissie op basis van het aantal gasten.
Mocht er gebruik gemaakt worden van onze keuken en/of ons servies, dan wordt hier een aparte vergoeding voor in rekening gebracht.

Tot hoe laat mag er gefeest worden?
Binnen mag er tot 01:00 gefeest worden, buiten onder de tent tot maximaal 21:00.

Zijn er nabijgelegen overnachtingsmogelijkheden?
Linksgelegen van ons pand ligt B&B Peelgeluk. Deze bed&breakfast heeft meerdere kamers. Rechts van ons pand ligt Camping Boekelsven met verschillende accommodatiemogelijkheden. Het dichtstbijzijnde hotel is het Fletcher Hotel in Uden (op ongeveer 20 minuten afstand).

borrelarrangement

Op welke dagen is het STOER borrelarrangement beschikbaar?
Wij bieden het STOER borrelarrangement aan op vrijdag- en zaterdagavonden waarop wij geen bruiloften of evenementen verzorgen.
We zijn open van 19.30 tot 01.00. Om er zeker van te zijn dat we geopend zijn, check van tevoren onze agenda en reserveer jouw plek!

Is het verplicht om van tevoren te reserveren?
Om te voorkomen dat er geen plek meer is, of dat we gesloten zijn i.v.m. een bruiloft of een ander evenement, is het verstandig van tevoren onze agenda te checken en een plekje te reserveren. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Kan ik het borrelarrangement uitbreiden met andere dranken?
Als je het borrelarrangement hebt afgekocht, kun je ook andere dranken nuttigen. De prijs hiervan wordt buiten het borrelarrangement om betaald.

Kan ik het borrelarrangement ook verlengen?
Het is niet mogelijk om de looptijd van het borrelarrangement te verlengen. Voor dranken die buiten de looptijd van het borrelarrangement om worden gedronken, wordt de reguliere prijs betaald.

Moet de gehele groep het borrelarrangement afnemen?
Nee, dat hoeft niet. Als je geen gebruik wil maken van het borrelarrangement, maar gezellig een cocktail of speciaalbiertje wil komen drinken kan dat natuurlijk ook!

Zijn er alcohol-, gluten- en/of lactosevrije opties beschikbaar?
Alcoholvrije opties zijn er. Naast frisdrank vallen Heineken 0.0 en Radler 0.0 binnen het borrelarrangement. Afhankelijk van allergie/dieetwensen kunnen we kijken welke gluten of lactosevrije opties we kunnen aanbieden binnen het borrelarrangement.