Skip to content

Business Events

Altijd meer leveren, dan verwacht.

STOER EVENTS is dé locatie om succesvolle zakelijke evenementen in samenwerking met onze event managers te organiseren. Samen organiseren we succesvolle binnen- en buiten evenementen. Denk aan bedrijfsfeesten, borrels, meetings, trainingen en workshops. Ook op culinair gebied zal het bij ons aan niets ontbreken. Van trendy fingerfoods, hippe petit fours, sweettables tot aan luxe tapas. In allerlei vormen kunnen lunchen en dineren. Van een sitdown dinner, een sfeervol shared dinner tot aan live cooking BBQ’s op maat en toffe foodtrucks. STOER EVENTS heeft het allemaal in huis. Verse gerechten van hoge kwaliteit en dat proef je!

Ieder evenement bestaat uit maatwerk, daarom nodigen we je uit een afspraak te maken.

MEETINGS, TRAININGEN EN WORKSHOPS

Improving Business

STOER EVENTS AND MORE biedt een unieke locatie die  warm en intiem van sfeer is. De gehele locatie is  privé en dus exclusief af te huren. Alle hedendaagse faciliteiten zijn aanwezig en je ervaart optimale service met onze volledig verzorgde arrangementen. Ideaal voor vergaderingen, trainingen of workshops.  

BEDRIJFSFEESTEN, JUBILEUMS & BORRELS

CELEBRATING SUCCESSES

Bedrijfsfeest, Jubileum of iets anders vieren? Van intieme feesten zoals een borrel of bbq tot grote bedrijfsfeesten. Voor beide is STOER EVENTS de perfecte plek. Alles is in overleg bespreekbaar en we hebben zowel buiten als binnen mogelijkheden.  U kunt het feest zelf organiseren of we zetten onze event managers in, geen probleem!

CHRISTMAS & NEW YEARS EVE CELEBRATIONS

cHEERS ON THE END OF THE YEAR

Het einde van een (goed) jaar mag gevierd worden. Van de kleinschalige eindejaar borrel tot aan een luxe diner. STOER EVENTS AND MORE is DÉ locatie waar de Kerst-, Nieuwjaar borrel intiem en in feestelijke sfeer gehouden kan worden. Pak je liever helemaal uit?  Prima, we hebben diverse ideeën om het einde van het jaar, letterlijk, knallend uit te gaan!

plan jouw Business Event

Kom gerust een keer brainstormen!