Business events

THE BEST EVENTS AND MORE!

General Business Events

STOER EVENTS AND MORE is dé locatie om succesvolle zakelijke evenementen geheel zelf of in samenwerking met onze event managers te organiseren. Samen organiseren we succesvolle binnen- en buiten events. Ook op culinair gebied zal het bij STOER EVENTS AND MORE aan niets ontbreken. Van trendy fingerfoods, hippe petit fours, sweettables tot aan luxe tapas. In allerlei vormen kunnen lunchen en dineren. Van een sitdown dinner, een sfeervol shared dinner tot aan live cooking BBQ’s op maat en toffe foodtrucks. STOER EVENTS AND MORE heeft het allemaal in huis. Verse gerechten van hoge kwaliteit en dat proef je! Ieder evenement bestaat uit maatwerk, daarom nodigen we u uit een afspraak te maken.

Meeting & Training & Workshop

improve your business

STOER EVENTS AND MORE is een unieke locatie die bijzonder warm en intiem van sfeer is. Bij STOER EVENTS AND MORE heb je de gehele locatie privé en is de locatie is dus exclusief af te huren. Alle hedendaagse faciliteiten zijn aanwezig en je ervaart optimale service met onze volledig verzorgde arrangementen. STOER EVENTS AND MORE kan op diverse vlakken adviseren en ondersteunen bij het organiseren van een dag. Of je nu wilt vergaderen, een belangrijke training of een informatieve workshop wilt geven. STOER EVENTS AND MORE ontzorgt werkelijk in alles! Vraag direct een op maat gemaakte offerte aan via ons contactformulier of maak snel een afspraak voor een brainstormsessie en laat je verrassen!

Bedrijfsfeest & Jubileum & Afscheidsborrel

a little party never killed nobody

STOER EVENTS AND MORE is dé locatie om succesvolle zakelijke evenementen geheel zelf of in samenwerking met onze event managers te organiseren. Onze event managers kunnen op diverse vlakken adviseren en ondersteunen bij het organiseren van een dag.
Bij STOER EVENTS AND MORE heb je de gehele locatie privé en is de locatie is dus exclusief af te huren.

Bedrijfsfeest, Jubileum of iets anders vieren? Wat is er beter dan geheel intiem te kunnen feesten! Van een gezellige borrel tot aan een heerlijke BBQ. Of pak je liever echt groots uit? Wat dacht je van lekker eten én festival vibes? Dan hebben wij het over hippe foodtrucks.
Bij gezelschappen vanaf 50 personen, verzorgen wij graag het eten met onze  STOER EVENTS AND MORE Festival Foodtrucks. Wij organiseren DÉ tofste BUSINESS PARTIES op maat. Het feestje kan buiten of binnen gegeven worden en zo intiem of groots worden aangepakt zoals jezelf voor ogen hebt. Onze fantasie gaat hierin eindeloos ver.
Wij realiseren met onze leveranciers creaties in jullie thema en in bijpassende kleuren. Van prachtige bloemen tot aan luxe ballondecoraties.
Dit alles is eventueel te combineren met prachtige dj shows, photobooths, streamer shooters of koud vuur fonteinen. Wij halen alleen echte pure entertainment in huis en verzekeren jullie van een fantastisch feest met een volle dansvloer.

STOER EVENTS AND MORE  biedt voor elk feest en elk budget toffe arrangementen aan. Wij laten al je wensen uitkomen en zorgen voor een WOW effect! 

Maak snel een afspraak voor een brainstormsessie en laat je verrassen!

Christmas & Newyear Drinks

time to drink champagne and dance on the table

2021 heeft voor iedereen genoeg redenen om dit jaar extra sprankelend te maken!! Van kleinschalige eindejaars borrel tot aan een luxe diner. STOER EVENTS AND MORE is DÉ locatie waar de Kerst-, Nieuwjaar borrel intiem en in feestelijke sfeer gehouden kan worden.

Pak je liever helemaal uit? Organiseer dan samen met onze event managers Het STOER EVENTS AND MORE Kerstfestival. Wij organiseren deze Kerstfestivals en Eindejaarfestivals vanaf 50 personen en zorgen daarbij voor alles dat nodig is. Van sfeervolle Stretchtent tot originele STOER EVENTS AND MORE foodtrucks en prachtige festivaldecoratie. Ook aan zaken als terrasheaters, vuurkorven, jazzy Christmas songs of harde beats met een flinke dosis energie is gedacht. Dit alles is eventueel te combineren met prachtige dj shows, streamer shooters of koud vuur fonteinen. Wij halen alleen echte pure entertainment in huis en verzekeren jullie van een fantastisch feest met een volle dansvloer.

STOER EVENTS AND MORE bespreekt graag de vele mogelijkheden! Aarzel niet en neem vandaag nog contact op! 

Wij laten al je wensen uitkomen en zorgen voor een WOW effect!