Private events

THE BEST EVENTS AND MORE!

activiteiten babyshower

BABYSHOWER & GENDER REVEALS & KRAAMFEEST

WE WELCOME WITH LOVE, A LITTLE ANGEL!!

Wat een geweldig nieuws! Is er een kindje op komst of net geboren? Dat zijn natuurlijk perfecte redenen om een feestje te geven. Door alles wat er nu speelt is het fijn de rust in huis te bewaren en te kiezen voor een locatie buitenshuis. STOP! Je hoeft niet verder te zoeken, want bij STOER EVENTS AND MORE ben je aan het juiste adres. Wij organiseren dé tofste gender reveals, babyshowers en het perfecte kraamfeest op maat. Het feestje kan buiten of binnen gegeven worden en zo intiem of groots worden aangepakt zoals je zelf voor ogen hebt. Van een super knusse kidscorner voor de allerkleinste tot aan knallende feestfonteinen! Wat dacht je van een high tea baby of een high tea wine. Onze fantasie gaat hierin eindeloos ver. Wij realiseren met onze leveranciers creaties in jullie thema en in bijpassende kleuren. Van prachtige bloemen tot aan luxe ballondecoraties. STOER EVENTS AND MORE laat al je wensen uitkomen en wij zorgen voor een WOW effect! Maak snel een afspraak voor een brainstormsessie en laat je verassen! STOER EVENTS AND MORE ontzorgt je in alles!

PARTY & BIRTHDAY

PARTYANIMALS ONLY!

Verjaardag, Jubileum of je eigen sweet 16 of 21 diner? Wat is er beter dan geheel intiem met vrienden en familie tot in de late uurtjes door kunnen feesten! Van een gezellige borrel tot aan een heerlijke BBQ. Of pak je liever echt groots uit. Bij gezelschappen vanaf 50 personen, verzorgd STOER EVENTS AND MORE graag het eten met de STOER EVENTS AND MORE festival Foodtrucks. STOER EVENTS AND MORE organiseert dé tofste private parties op maat. Het feestje kan buiten of binnen gegeven worden en zo intiem of groots worden aangepakt zoals jezelf voor ogen hebt. Onze fantasie gaat hierin eindeloos ver. STOER EVENTS AND MORE realiseert samen met onze leveranciers creaties in jullie thema en in bijpassende kleuren. Van prachtige bloemen tot aan luxe ballondecoraties en gave grote licht letters. Dit alles is eventueel te combineren met prachtige dj shows, photoboots, streamer shooters of koud vuur fonteinen. STOER EVENTS AND MORE haalt alleen echt pure entertainment in huis en verzekerd jullie van een fantastisch feest met een volle dansvloer. STOER EVENTS AND MORE biedt voor elk feest en elk budget toffe arrangementen aan en bespreekt deze graag onder genot van een drankje!

FUNERAL COFFEE TABLE

A DIGNIFIED GOODBYE!

Bij het verliezen van een dierbare komt er heel er veel op u af. Om bij deze dag wat zorgen uit handen te nemen is het mogelijk om de koffietafel bij STOER EVENTS AND MORE te organiseren. Na afloop van de dienst staat het STOER EVENTS AND MORE personeel klaar om u en uw gasten welkom te heten. Een fijn moment om steun bij elkaar te vinden. STOER EVENTS AND MORE biedt diverse mogelijkheden in koffietafels. Van een ingetogen koffie en thee arrangement tot een uitgebreide lunch of diner. Of proosten jullie liever op het leven en heffen jullie het glas waarbij alle aanwezigen in gedachten zijn verbonden met de overledene. STOER EVENTS AND MORE kan hapjes en drankjes serveren waar de overledene zo van hield. Past bijvoorbeeld een lossere sfeer beter? Dan is een borrel met hapjes een overweging waard. STOER EVENTS AND MORE ontzorgt de familie graag, respect houdende voor jullie wensen. De combinatie van een niet allerdaagse locatie en een op maat gemaakt programma biedt de mogelijkheid om de dag van de uitvaart waardig af te sluiten. Onder genot van een kopje koffie of thee bespreken we graag met u de mogelijkheden en nemen wij deze zorg met alle liefde voor u uit handen. Uiteraard is het mogelijk de koffietafel aan te passen en geheel naar eigen wens in te vullen.
U ziet er is bij STOER EVENTS AND MORE van alles mogelijk.

Zit u in een situatie dat een koffietafel regelen realiteit is geworden? Neem dan gerust contact met ons op. STOER EVENTS AND MORE adviseert en bespreekt graag over de best mogelijke aanpak, zodat dit belangrijke moment met zorg en op professionele wijze goed wordt verzorgd.