Skip to content

YOUR OWN PRIVATE EVENT

eXTRAVAGANT OF MINIMALISTISCH..

STOER EVENTS  biedt als evenementen locatie vele mogelijkheden en is dé ideale alles-op-1 locatie in hartje Brabant. Wij beschikken over een groot privéterrein met vele mogelijkheden, waar buiten binnen is en binnen buiten. Wij hebben ervaring in diverse soorten evenementen. Denk aan verjaardagen van jong en oud, gender reveals, babyshowers, kraamfeesten en jubileums. Van extravagant en over the top tot minimalistisch en less is more. Jullie wensen staan centraal en onze missie is pas geslaagd wanneer het feest perfect was. Bespreek samen met onze eventmanager al jullie wensen en laat het feest perfectioneren tot in detail. Alles is mogelijk!

LET’S GET THIS PARTY STARTED!

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om te brainstormen, ‘out of the box’- te denken en of gewoon eens een kijkje te komen nemen. Dat mag natuurlijk altijd!

BABYSHOWER, GENDER REVEALS & KRAAMFEEST

We welcome a little angel

Wat een geweldig nieuws! Is er een kindje op komst of net geboren? Dat zijn natuurlijk perfecte redenen om een feestje te geven. Door alles wat er nu speelt is het fijn de rust in huis te bewaren en te kiezen voor een locatie buitenshuis. STOP! Je hoeft niet verder te zoeken, want bij ons ben je aan het juiste adres.

BIRTHDAYS

Birthdays come but once a year, celebrate and be of good cheer

Een kinder verjaardag, een sweet 16, een 21 diner of je ben je zelf jarig? Wat is er beter dan geheel intiem met vrienden en familie jullie eigen feestje te vieren! Van een gezellige borrel tot aan een heerlijke BBQ. Pak je liever echt groots uit, dan kan je ons ook nog de complete styling laten verzorgen. 

party's

life is a party. dress for it

Is er een jubileum te vieren of gewoon zin in een feestje?  Elke reden is een goede reden om bij ons een feestje te vieren. Het feest kan helemaal naar wens samengesteld worden of je het nu intiem of over de top aan wilt pakken. Van een feestelijke borrel tot aan een DJ met Photobooth. En natuurlijk is de styling in het gewenste thema niet te vergeten.

plan jouw private event

Kom gerust een keertje kijken!