Het organiseren van een babyshower is helemaal trending op dit moment. Het feest is van origine Amerikaans en is voor veel zwangere vrouwen een dag om naar uit te kijken. Ben jij nog op zoek naar een leuk thema voor jouw babyshower? Wij delen hieronder 10 leuke babyshower thema’s om je hierbij te helpen!

Thema 1: Pretty in pastel

Geef jij de babyshower in het voorjaar of in de zomer? Waan je in een heuse snoepwinkel met heerlijke zachte pastelkleuren. Pasteltinten zijn helemaal van deze tijd! Van lila tot mintgroen, iedere combinatie is mogelijk.

Thema 2: Twinkel twinkel little star

Wil jij graag een stoerder thema? Dan is het galaxy thema perfect voor jouw babyshower! Creëer een magische sterrenhemel met paarse, blauwe en zilveren accenten. Vind je dit nog te meisjesachtig? Maak het nog iets stoerder door raketten toe te voegen aan het thema.

Thema 3: Blauw en roze

Houd de babyshower traditioneel en ga voor het thema blauw en roze. Het voordeel van dit thema is dat bijna alle decoratie verkrijgbaar is in roze en blauw, waardoor je enorm veel keuze hebt. Daarnaast wordt dit thema ook veel gebruikt bij de decoratie van een gender reveal.

Thema 4: Disney

Van Aladin tot aan Mickey of Minnie Mouse, de keuze is reuze! Kies een Disney figuur of maak een mix van diverse bekende Disney figuren.

Thema 5: Nijntje

Nijntje is perfect voor het geven van een schattige babyshower. Wie kent Nijntje nu niet?! Combineer de basiskleur wit met felle kleuren en maak het thema af met verschillende Nijntje knuffels.

Thema 6: Teddybeer

Houd jij meer van nude tinten? Dan is het thema teddybeer echt iets voor jou! Denk hierbij aan echte knuffelberen, teddybeer cupcakes en een ballonboog met bruine tinten.

Thema 7: Welcome to the jungle

Waan je in een echte dierentuin of jungle met de junglesafari. Decoreer de locatie met groene bladeren en wilde dieren voor een echt jungle gevoel.

Thema 8: Love you to the moon

Houd jij van mooie lichtblauwe, zilveren, gouden en witte decoratie? Dan is het love you to the moon thema perfect voor jou! Met dit thema creëer je een echte droom.

Thema 9: Dream like a unicorn

Met het unicorn thema is jouw babyshower een prachtige fantasie. Van decoratie in alle kleuren van de regenboog tot grote opgeblazen unicorns, bij dit thema is niks te gek.

Thema 10: Bee happy

Verras iedereen met dit originele babyshower thema. Denk bij dit thema aan kleurrijke bloemen en natuurlijk bijen die overal aanwezig zijn.

Recommended Posts