activiteiten babyshower

Wanneer iemand uit je omgeving een baby krijgt, ben je natuurlijk ook over the moon. Zo leuk! We willen allemaal graag een leuk en toepasselijk cadeau geven. En dat is best een opgave kan ik je vertellen. Er is tegenwoordig zo ontzettend veel leuks, dat het bijna lastig is om cadeau te vinden dat volgens ons goed genoeg is. Speeltjes, knuffeltjes, dekentjes, kleertjes, spullen met naam.. allemaal super leuk natuurlijk. Maar geeft niet iedereen dat al?

Hieronder geven we je een aantal leuke tips voor het ideale cadeau voor de ongeboren baby of de papie en mamie (to be). Allemaar onderverdeeld per categorie. Ohja! En ze zijn ook nog eens unisex. Dus ideaal voor de Gender Reveal Party.

In de categorie: practical but perfect.

Je hebt diverse leuke websites voor unisex babyboksen. Hierin zitten vaak een aantal handigheidjes, ze zijn genderneutraal en ook nog eens super leuk verpast. Wanneer je dus iets praktisch, maar toch net wat specialer wil, is dit cadeau perfect!

Een aantal voorbeelden:

 

In de categorie: practical for the parents

Een babycadeau hoeft niet per se lief en schattig te zijn om goed te zijn. Er zijn genoeg dingen te bedenken, waar niet iedereen zo maar aan denkt (zelfs de ouders niet) en die stiekem toch wel erg handig zijn.

Zo heb je bijvoorbeeld:

Een reistassenset is altijd handig. Je hebt namelijk niet altijd die ene grote tas nodig. Door een set te kopen kun je kiezen welke het meest praktisch en geschikt is voor de gelegenheid. En ja ben nu eerlijk, het is toch ook wel leuk om een bijpassende set te hebben. Oh en daarbij! Zijn deze reis- en luiertassen ook nog eens heel functioneel ingericht!

Een van onze favorieten:
https://www.beschuitmetmuisjes.nl/producten/luiertassen/miss-lulu-luiertas/

 

In de categorie: perfect for two

De ouders van het ongeboren kindje krijgen meestal behoorlijk veel cadeaus vanuit de omgeving. Ze worden zo geleefd door de baby dat ze vaak zichzelf en elkaar ook een beetje vergeten. Een cadeautje voor de ouders is dan ook altijd heel erg leuk. Geef een dinerbon, een dagje weg of iets wat ze samen kunnen doen, ze zullen het vast enorm waarderen.

Dit was een eerste greep uit ons creatieve brein voor originele cadeau’s. Er zijn natuurlijk nog veel meer ideeën. Binnenkort zullen we er nog een aantal met jullie delen. So, stay tuned!

Recommended Posts