10 ideeën voor je themafeest

Wil je een uniek feest geven? Een feest waarbij je gasten nog net even wat beter hun best moeten doen? Dan is een thema feest perfect. Je kan het kleinschalig houden en je kan het over the top maken. Het is maar net wat je wilt.

Themafeesten zijn onze specialisatie. We kunnen inspiratie geven voor diverse soorten thema’s, we passen de hapjes en drankjes aan en zorgen ervoor dat de locatie perfect in stijl is zoals jij dat wilt.

Ben je erover uit dat je een themafeest wilt geven, maar weet je nog niet welk thema? Wij stellen altijd de volgende vragen:

  • Wie komt er op je feest? Zijn deze mensen bereid om mee te gaan in het thema?
  • Hoe gaan we de gasten uitnodigen? (het thema begint namelijk al met de uitnodiging)
  • Wat wil je globaal (uitbundig vs klein)?
  • Hoe passen we de locatie aan op basis van het thema? (pinterest is your best friend)?

Dan een paar toffe inspiraties voor jouw unieke themafeest.

Black and white

Ofcourse, beetje standaard. Maar kan niet missen in deze lijst. Het blijft een goed thema. Ook is het redelijk makkelijk voor de gast en dit thema is uitermate geschikt ook voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten die net even iets extra’s mogen hebben.

 

70’s party

Gezelligheid van de jaren 70. Je weet wel die echte hippie, flower power vibe. Ook een perfect thema wat je redelijk klein kunt aanpakken met 70’s muziek, wat aanpassingen in de details van de ruimte en natuurlijk ABBA muziek. Maar je kan het ook helemaal over the top maken met pruiken, schmink etc.

 

Pyjama party

Zeg nu eerlijk, hoe heerlijk is een feest waarbij je gewoon lekker in je pyjama kunt gaan. Stiekem willen we dat allemaal eigenlijk wel. Wellicht een beetje ongemakkelijk in het begin, maar who cares. Uiteindelijk heeft iedereen de avond van zijn/haar leven en het mooiste: je kunt daarna gelijk naar bed.

 

Rainbow party

Dit thema is perfect om te vieren dat iedereen mag en kan zijn zoals die is. Voor mannen de ideale gelegenheid om hun vrouwelijke kant naar boven te halen (want ja, stiekem heeft iedereen die) en voor vrouwen misschien juist hun mannelijke kant. Een kleurrijke locatie met de lekkerste hapjes en drankjes, vrolijke muziek en misschien wel wat color splash kleuren. Een lekkere, kleurrijke rotzooi maar geloof ons, het kan echt niet beter.

 

Apres ski

Haal een momentje oostenrijk naar hier. We bouwen de locatie om tot ski hut, regelen de beste wintersport klassiekers en zetten de jägermeister alvast koud (heel koud). Kom in wintersportkleding of in lederhose en wij zorgen voor de snowy details.

 

We kunnen uren doorschrijven over diverse soorten themafeesten. Heb je nog wat meer inspiratie nodig? Neem dan gerust contact met ons op. We’ll help you out.

Recommended Posts