Steeds vaker krijgen wij aanvragen voor Business Events. Van georganiseerde en geheel ontzorgde vergaderingen tot bedrijfsfeesten tot in de puntjes verzorgd. Business Events worden vaak geassocieerd met saai, grijs en degelijk. Bij STOER willen we het tegendeel bewijzen. Daarom vertellen wij jou in deze blog wat STOEREVENTS als locatie en als eventplanner geschikt maakt voor (jouw) toekomstig Business Event.

Voor teambuilding- en trainingsdagen

Onze locatie is hiervoor uitermate geschikt. We liggen afgelegen en hebben een riante buitenplaats. Hierdoor is het gemakkelijk om bijvoorbeeld teambuildingsdagen en/of trainingen te organiseren. Bij goed weer kunnen er buiten activiteiten gedaan worden, waarna er vervolgens bij binnenkomt de lekkerste hapjes en drankjes klaar staan. We zorgen ervoor dat een dag in het kader van teambuilding voor uw personeel niet zal aanvoelen als een must, waardoor iedereen er echt het maximale uit kan halen.

Voor vergaderingen

Het is bewezen dat een creatieve en inspiratievolle plek productiviteit en motivatie verhoogd. We zien dus ook dat er steeds vaker wordt gekozen voor een alternatieve plek, anders dan het bedrijf zelf,  als vergaderruimte. Wij verzorgen, afhankelijk van uw wens, een fijne vergaderplek en indeling en nemen daarnaast de zorg over van alle facilitaire (rand)zaken. Zo kunnen jullie je focussen op puur en alleen datgene wat voor jullie belangrijk is: de inhoud van de vergadering. En zijn jullie het lange vergaderen even beu? Kunnen jullie uiteraard een luchtje gaan scheppen bij onze buitenlocatie.

Voor bedrijfsfeesten

We hebben genoeg ruimte om uw bedrijfsfeest te kunnen organiseren. We denken ook maar al te graag mee aan de invulling daarvan. Kiezen jullie voor een klassiek, zakelijk event. Geen probleem. Maar wellicht staan jullie ook wel open voor een Business Theme Party. Misschien een tikje Amerikaans, maar.. wel weer eens wat anders!

Zoals duidelijk mogen zijn hebben we bij STOER vele opties. Bent u benieuwd naar onze locatie als mogelijke plek voor uw toekomstige vergaderingen of trainingsdagen? Kom gerust eens langs. Wilt u brainstormen over de mogelijke invulling van uw bedrijfsfeest, geen probleem. Laat dat net onze expertise zijn!

Recommended Posts