voordelen weddingplanner

Ben je aan het oriënteren of plannen voor je toekomstige bruiloft, maar twijfel je of je de organisatie zelf wilt doen of met behulp van een weddingplanner? In deze blog leggen we je de voordelen uit van de weddingplanner. Trouwen is super leuk, maar er komt ongelofelijk veel bij kijken om het ook daadwerkelijk te regelen. Een bruiloft moet de dag van je leven zijn en geloof ons, je wilt absoluut niet de hele dag bezig zijn met allerlei randzaken.

Met een weddingplanner wordt het een geweldig feest, van begin tot eind en kun jij je druk maken om het enige noodzakelijke; optimaal genieten van jouw dag.

De 4 voordelen van de weddingplanner

 

Betrouwbaar partnernetwerk

Bij een bruiloft moet je vanalles regelen; de taart, jurk, aankleding, timing en verloop, eten- en drinken, logistiek voor de gasten, foto- en/of videograaf en we kunnen nog wel even doorgaan. Het kost veel tijd om allerlei bedrijven af te bellen om de geschikte partij te vinden voor jouw bruiloft. Een weddingplanner kent zijn/haar klant en weet dus makkelijker welke partij te benaderen. Daarbij onderhandelen we over de prijs, controleren offertes en factureren en geven alleen de noodzakelijke terugkoppeling aan het bruidspaar. De gerenommeerde weddingplanner heeft vaak een groot netwerk in betrouwbare partners.

 

Voorkomen van onnodige stress

Zoals gezegd is het plannen van je bruiloft een hele kluif. Los van alle zichtbare dingen zoals het eten, drinken en aankleding moet er ook veel logistiek geregeld worden. Wie zit waar, hoe komen de gasten binnen. Maar ook het contact met partners en de afstemming tussen alle betrokken partijen. Door met een weddingplanner te werken heb jij alleen contact met deze persoon. De rest verloopt allemaal via hem of haar. Zo kun jij je in alle rust voorbereiden op jouw dag en wordt het draaiboek en alle zaken daaromheen geregeld door jouw eigen weddingplanner.

 

Persoonlijke aanpak

Als weddingplanners willen wij weten wie we voor ons hebben. We willen jullie echt goed leren kennen, zodat wij jullie wensen kunnen doorvertalen naar de perfecte bruiloft. Door onze kennis en ervaring hebben we duizenden mogelijkheden en ideeën. Dingen waar jullie zelf misschien nog niet aan gedacht hebben. Wij werken nauwkeurig tot in de details. In onze wereld is nee geen antwoord en perfect niet goed genoeg.

 

Budget besparing

Wist je dat een weddingplanner zichzelf vaak grotendeels terugverdient door de onderhandelingen met de partners? Een weddingplanner maakt een duidelijke begroting en houdt oog op het budget. Is het nodig hiervan af te wijken om wat voor reden dan ook, dan wordt dit altijd eerst overlegd met jullie. Jullie hebben altijd de laatste keuze.

Ben je benieuwd wat wij als weddingplanner voor jouw bruiloft kunnen betekenen? Je mag altijd eens langskomen voor een vrijblijvend gesprek.

Recommended Posts