activiteiten babyshower

Een babyshower is een feest dat georganiseerd wordt vlak voor de geboorte van de baby. Tijdens de babyshower wordt de aanstaande moeder nog even in het zonnetje gezet. Babyshowers worden meestal door familie of vrienden georganiseerd. Tijdens babyshowers worden er vaak diverse spellen en activiteiten georganiseerd die in het teken staan van de zwangerschap of de baby. Wil jij binnenkort een babyshower organiseren en heb jij nog inspiratie nodig? In deze blog geven we inspiratie voor de leukste activiteiten en spellen voor babyshowers.

Quiz

Hoe leuk is het om de kennis over baby’s te testen met een baby quiz! Zoek een leuke quiz op het internet of maak er zelf een door gekke weetjes over baby’s te verzamelen.

Proeverij

Bij dit spel moeten de deelnemers raden welke smaak babyvoeding ze hebben geproefd. Hierbij worden de deelnemers geblinddoekt en is het belangrijk om de etiketten van de potjes met babyvoeding af te plakken.

Hints

Een activiteit waar je gegarandeerd bij lacht is hints. Verander de normale woorden voor woorden die betrekking hebben op baby’s en zwangerschappen en je hebt de perfecte activiteit voor een babyshower.

Voorspellen

Zet een pot of doos op de tafel en laat iedereen die aanwezig is raden wat de naam van de baby is. Iedereen schrijft de naam op en doet het in de pot of doos. Het is ook leuk om deze vervolgens samen te lezen. Daarnaast kun je het spel uitbreiden door de gasten bijvoorbeeld te laten voorspellen wanneer de baby geboren wordt, hoeveel hij/zij weegt tijdens de geboorte en op wie hij/zij het meest zal lijken.

Drinken

Vul babyflesjes met drinken naar keuze en houd een wedstrijd. Wie de babyfles als eerste leeg heeft, heeft het spel gewonnen.

Babyfoto’s

Vraag aan iedere gast of hij/zij een babyfoto van zichzelf mee kan nemen naar de babyshower. Verzamel deze foto’s en laat de aanstaande moeder raden van wie de babyfoto’s zijn.

Ben jij nog op zoek naar een mooie locatie voor het organiseren van een babyshower? Bij STOER EVENTS AND MORE is het mogelijk om zowel binnen als buiten de mooiste babyshowers te organiseren. Wil jij meer informatie? Neem dan nu contact met ons op!

 

Recommended Posts