Originele kraamcadeau's

Ga jij binnenkort op kraamvisite of heb je een babyshower, maar weet je niet wat je moet geven? In deze blog geven wij enkele voorbeelden van originele kraamcadeau’s.

Baby Spa

Wil jij een origineel kraamcadeau geven dat ook nog eens goed is voor de baby? Dan is een cadeaubon voor een baby spa het perfecte kraamcadeau. De baby spa is nog niet zo lang in Nederland, maar is nu al enorm populair. Bij een baby spa dobbert de baby met een speciale band om het hoofdje in een kleine jacuzzi. Het warme water zorgt ervoor dat de baby zich heerlijk kan ontspannen. Daarnaast heeft het drijven veel voordelen. Het verbetert namelijk zowel de balans als de coördinatie van de baby. Ook helpt het goed bij krampjes en verbetert het de spijsvertering.

Gepersonaliseerde items 

Op zoek naar een persoonlijk cadeau? Geef dan een gepersonaliseerd item. Van een naam op een rompertje tot aan het personaliseren van speelgoed, bijna alles is mogelijk. Daarnaast is het ook nog eens enorm creatief.

Sterrenposter

Daarnaast is het laten maken van een sterrenposter heel populair. Op deze poster zie je de stand van de sterren op het moment van de geboorte van de baby. Ook is het mogelijk om de kleur te kiezen en er een tekst aan toe te voegen. Je kan de sterrenposter dus helemaal naar wens laten maken. Kortom, het perfecte cadeau als je het moment van de geboorte van de baby voor altijd wil vereeuwigen.

Newborn fotoshoot

Naast een sterrenposter is het ook leuk om een newborn fotoshoot cadeau te geven om mooie foto’s van de baby te laten maken. Een newborn fotoshoot wordt vaak gehouden als de baby tussen de 7 en 21 dagen oud is. Deze fotoshoots leveren de meest schattige foto’s op waar de ouders voor altijd van kunnen genieten.

Luiertaart

Ben jij meer op zoek naar een nuttig cadeau? Denk dan bijvoorbeeld aan een luiertaart. Dit is een van de meest favoriete en originele kraamcadeau’s. Het ziet er enorm leuk uit en komt goed van pas voor de kersverse ouders. De aanschaf van luiers is namelijk de grootste kostenpost voor ouders van een pasgeborene. Daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk om zelf te maken.

Recommended Posts