top 10 beste honeymoon locaties

Gaan jullie binnenkort trouwen en hebben jullie nog inspiratie nodig voor de perfecte honeymoon? Gaan jullie voor een luxe resort? Of toch liever backpacken? Om jullie te helpen bij deze keuze hebben wij de 10 beste honeymoon locaties voor jullie op een rijtje gezet.

De Malediven

De Malediven worden jaarlijks door veel pasgetrouwde koppels bezocht om na te genieten van de bruiloft. Je geniet hier het hele jaar door van de zon en de mooiste zandstranden. Deze bestemming is perfect voor een romantische huwelijksreis waarin je heerlijk kan ontspannen. Van een privédiner op het strand met zonsondergang tot heerlijke spabehandelingen, op de Malediven kom je echt tot rust.

Dubai

In Dubai kan je genieten van zowel de woestijn als de bruisende stad met wolkenkrabbers. Geniet van de Midden-Oosterse cultuur en huur een quad in de woestijn of ga voor een rit op een kameel. Daarnaast kun je in de Burj Khalifa genieten van prachtig uitzicht over de stad.

Singapore

Gaan jullie liever op verkenning? Dan is Singapore de perfecte honeymoon bestemming. Geniet van de prachtige natuur en ontdek de wijk “Little India” met overheerlijk Indiaas eten en eeuwenoude tempels. Daarnaast kun je op het dek van Marina Bay Sands genieten van een prachtig uitzicht over de skyline van Singapore.

Bali

Kom echt tot rust op het prachtige Indonesische eiland Bali. Verken de enorme rijstvelden, regenwouden vol met palmbomen en oogverblindende zandstranden. Bali is perfect om zen te worden en te genieten van yoga retraites.

Mauritius

Geniet van het prachtige bountyeiland, Mauritius. Mauritius is een eiland net voor de kust van Oost-Afrika en bestaat uit een exotisch landschap met bergen en wilde dieren. Daarnaast staat Mauritius bekend om haar prachtige zandstranden die perfect zijn voor te zonnebaden of een romantische strandwandeling.

Thailand

Thailand is de perfecte bestemming voor echte cultuursnuivers en backpackers. Geniet van de exotische natuur en prachtige stranden. Ontdek de levendige stad Bangkok voor mooie paleizen en eeuwenoude gouden tempels. Daarnaast kun je genieten van de jungle en kleine traditionele dropjes.

Sri Lanka

Sri Lanka staat bekend om haar olifanten, religieuze plaatsen, eindeloze zandstranden, drukke markten, oude tempels en theeplantages. Hier kun je heerlijk tot rust komen, maar ook genoeg avontuur beleven.

Maleisië 

Maleisië ligt tussen Thailand en Singapore en heeft een cultuur met oude etnische tradities. Ga met de trein naar de Batu-grotten om te genieten van een van de mooiste bezienswaardigheden van Maleisië of ontdek de bruisende stad Kuala Lumpur.

Kenia

Nog nooit de Big 5 gezien? Ontdek de mooie Afrikaanse natuur tijdens een safari en spot wilde dieren zoals luipaarden, olifanten, leeuwen, nijlpaarden en buffels. Kom helemaal tot rust in een van de luxe resorts midden in de wildernis.

Kaapstad

Naast Kenia is Kaapstad ook een prachtige bestemming voor een safari. Kaapstad ligt in Zuid-Afrika en bestaat voornamelijk uit eindeloze savannes met wilde dieren. Beklim de Tafelberg om te kunnen genieten van een prachtig uitzicht over de hele stad.

Recommended Posts