activiteiten babyshower

Is er een kindje op komst, willen jullie het geslacht van jullie kindje op een feestelijke manier onthullen of willen jullie graag een kraamfeest organiseren? STOER EVENTS AND MORE organiseert naast bruiloften en business events ook de tofste gender reveals, babyshowers en kraamfeesten.

Gender reveal

Verwachten jullie een baby en willen jullie het geslacht bekend maken in het bijzijn van vrienden en familie? Dan is een gender reveal party perfect voor jullie! Bij een gender reveal krijgen jullie bij de 20 weken echo nog niet te horen wat het geslacht van de baby is, maar wordt dit pas naar buiten gebracht op de gender reveal zelf. Bij STOER EVENTS AND MORE is het mogelijk om een onvergetelijke gender reveal te organiseren.

Babyshower

Ken jij iemand in jouw omgeving die zwanger is? Bij STOER EVENTS AND MORE is het ook mogelijk om babyshowers te organiseren. Een babyshower is een verrassingsfeest dat voor een hoogzwangere vrouw georganiseerd wordt. Dit feestje draait volledig om de moeder in spé en de baby. Er worden meestal cadeaus gegeven en spellen georganiseerd. Wil jij iemand uit jouw omgeving verassen met de perfecte babyshower die van top tot teen is verzorgd? Dan ben je bij ons op het perfecte adres! Wij raden je aan om de babyshower te organiseren zo’n tien tot vijf weken voor de uitgerekende datum.

Kraamfeest

Naast gender reveals en babyshowers is het ook mogelijk om kraamfeesten te organiseren bij STOER EVENTS AND MORE. Tijdens dit kraamfeest vier je de geboorte van de baby. Daarnaast heb je tijdens een kraamfeest veel visite in één keer in plaats van wekenlang iedere dag mensen thuis over de vloer. Het organiseren van een kraamfeest heeft zo z’n voordelen. Jij kan je thuis in alle rust met de baby voorbereiden op het feest, terwijl wij druk bezig zijn met de voorbereidingen op locatie. Daarnaast kun je na het kraamfeest geheel onbezorgd weer terug naar huis in plaats van thuis alles te moeten opruimen. Dat klinkt heerlijk toch?!

Bij STOER EVENTS AND MORE willen wij jullie ontzorgen en er samen met jullie een onvergetelijke dag van maken. Wij denken graag out of the box en vinden het leuk om met jullie te brainstormen over bijvoorbeeld een thema. Daarnaast bieden wij zowel buiten als binnen locaties aan en is het geheel aan jullie hoeveel gasten er worden uitgenodigd. Ben jij nieuwsgierig geworden? Bekijk onze website of neem een kijkje op onze social media!

Recommended Posts