zakelijke evenementen

Naast privé evenementen en bruiloften is STOER EVENTS AND MORE ook de perfecte locatie voor het organiseren van zakelijke evenementen. Bij STOER EVENTS AND MORE is het mogelijk om het evenement geheel zelf te organiseren, maar is het ook mogelijk om deze organisatie over te laten aan een van onze event managers. Zij zullen alle zorgen uit handen nemen en ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes voorbereid is.

Locatie

STOER EVENTS AND MORE biedt zowel buiten als binnen locaties aan voor het organiseren van zakelijke evenementen. Daarnaast liggen de locaties op een privé terrein, waardoor het mogelijk is om de locatie exclusief af te huren. De locatie is goed bereikbaar en er zijn veel gratis parkeergelegenheden.

Evenementen

Bij STOER EVENTS AND MORE kun je terecht voor verschillende zakelijke evenementen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Vergaderingen
  • Trainingen
  • Workshops
  • Bedrijfsfeesten
  • Jubileums
  • Afscheidsborrels
  • Kerst- of Nieuwjaar borrels
  • Kerst- of Eindejaarfestival

Arrangementen

Daarnaast biedt STOER EVENTS AND MORE volledig verzorgde arrangementen aan. Wij zorgen voor decoratie die geheel past bij het door jou gekozen thema, versieren de locatie met prachtige bloemen en maken het af met luxe ballondecoraties. Wij laten hier graag onze fantasie en creativiteit op los. Organiseer een intiem feest met een gezellige borrel en overheerlijke BBQ of pak groots uit en ga voor een echte festival vibe met lekker eten. Alles is mogelijk bij ons! Vanaf een gezelschap van 50 personen is het ook mogelijk om onze hippe festival foodtrucks te huren. Hoe leuk is dat?!

Daarnaast zijn wij enorm flexibel en vinden wij het leuk om samen met jou out of the box te denken voor een onvergetelijk zakelijk evenement. STOER EVENTS AND MORE organiseert de tofste zakelijke evenementen op maat. Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem vandaag nog contact met ons op en wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden!

Recommended Posts