All-in concept

STOER EVENTS AND MORE is een eigenzinnige evenementenlocatie in het hart van de Brabantse natuur, Boekel. STOER EVENTS AND MORE heeft hèt all-in concept! Er zijn ongekend veel mogelijkheden zowel binnen als buiten. Van een zakelijk event tot een baby shower of een romantische bruiloft. Niks is ondenkbaar bij STOER EVENTS AND MORE!

Bij ons kun je het hele jaar door feesten in allerlei soorten en maten. Onze evenementmanagers zorgen voor een onvergetelijke dag of avond. Ieder evenement bestaat uit maatwerk en wij vinden het belangrijk om iedereen volledig te ontzorgen.

Evenementen

Bij STOER EVENTS AND MORE kun je voor veel verschillende evenementen terecht. Denk hierbij aan:

  • Gender reveal
  • Bruiloft
  • Verjaardag
  • Jubileum
  • Zakelijke evenementen
  • Koffietafel

Gender reveal

Bij STOER EVENTS AND MORE kun je terecht voor gender reveals, baby showers en kraamfeesten. Jij bepaalt zelf hoe intiem of groots je het aan wil pakken. Onze eventmanagers zorgen er samen met jou voor dat de dag onvergetelijk wordt.

Bruiloft

Daarnaast heeft STOER EVENTS AND MORE enorm veel mogelijkheden als trouwlocatie. Wij hebben alles in huis voor een onvergetelijke dag. Van een romantische ceremonie in de vijvertuin tot een knallend feest met dj tot in de late uurtjes. Daarnaast biedt STOER EVENTS AND MORE een totaalconcept aan, waarbij alles voor de perfecte bruiloft geregeld wordt. Denk hierbij aan styling, decoratie, locatie, entertainment en eten. Beleef bij ons de trouwdag van je dromen!

Verjaardag

Naast gender reveals en bruiloften is het bij ons ook mogelijk om jouw verjaardag te vieren. Van een 21 diner met overheerlijke hapjes tot een tof feest met DJ.

Jubileum

Daarnaast is het ook mogelijk om een jubileum te vieren in een van onze prachtige locaties, zowel binnen als buiten.

Zakelijke evenementen

Het is bij STOER EVENTS AND MORE niet alleen mogelijk om privé evenementen te organiseren, maar het is ook mogelijk om zakelijke evenementen te organiseren. Van borrels tot bedrijfsfeesten en van trainingen tot jubileums. Alles kan bij STOER EVENTS AND MORE!

Koffietafel

Heb jij kort geleden iemand verloren? Wij ontzorgen jou en de familie graag door een koffie en thee arrangement te organiseren of een uitgebreide lunch of diner.

Kortom, STOER EVENTS AND MORE is de evenementenlocaties waar niks ondenkbaar is. Heb jij interesse of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op en wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Recommended Posts