Unieke locatie

Ben jij op zoek naar een unieke locatie voor jullie bruiloft? STOER EVENTS AND MORE heeft diverse unieke trouwlocaties in hartje Brabant. Van een intieme en romantische ceremonie aan de prachtige vijver tot een knallend feest in de late uurtjes. Bij STOER EVENTS AND MORE is niks ondenkbaar.

Romance by the lake ceremonie

Geef het ja-woord op de meest romantisch locatie in onze prachtige in bloei staande vijvertuin. Bij een romance by the lake ceremonie verzorgen wij de basisdecoratie en zorgen wij voor koffie, thee en iets lekkers bij de aankomst van alle gasten. Daarnaast zijn wij altijd voorbereid op diverse weersomstandigheden. Wij schakelen meteen en zorgen ervoor dat de ceremonie op een overdekte locatie door kan gaan, zodat jullie alsnog kunnen genieten van deze unieke dag. Droom weg op deze prachtige locatie in de buitenlucht!

Just say yes

Naast de prachtige vijvertuin is het bij STOER EVENTS AND MORE ook mogelijk om te trouwen onder een klassieke stretchtent of gezellig en knus binnen. Het is dus mogelijk om zowel binnen als buiten te trouwen. Met de stretchtent creëer je een locatie waar binnen en buiten gecombineerd wordt. Daarnaast heeft deze stretchtent een mooie klassieke uitstraling.

Gaat jullie voorkeur toch naar een gezellige en knusse locatie? Dan is onze trouwlocatie binnen ideaal voor jullie! De decoratie wordt zowel binnen als buiten geheel naar jullie wens aangepast. Naast de locatie is het bij STOER EVENTS AND MORE ook mogelijk om een fotograaf in te huren, kun je in de late uurtjes heerlijk feesten met entertainment en wordt er voor overheerlijk eten gezorgd,

Kortom, STOER EVENTS AND MORE heeft alles in het huis voor jullie perfecte bruiloft! Daarnaast is de locatie goed bereikbaar en is er genoeg gratis parkeergelegenheid. Ben jij nieuwsgierig geworden naar alle prachtige trouwlocaties van STOER EVENTS AND MORE? Aarzel niet en maak een vrijblijvende afspraak om jullie droomlocatie te komen bewonderen!

 

Recommended Posts