Gaan jullie binnenkort trouwen en hebben jullie nog inspiratie nodig voor het perfecte thema? Wij delen hieronder 10 leuke bruiloft thema’s om jullie hierbij te helpen!

Thema 1: White

Houden jullie van klassiek? Dan is een witte bruiloft perfect voor jullie! Met dit thema zit je altijd goed.

Thema 2: Lente

Vindt de bruiloft in de lente plaats? Dan is dit thema met zachte pastelkleuren echt iets voor jullie. Combineer pastelkleuren met vrolijke bloemen en in bloei staande bloesembomen om de perfecte lente sfeer te creëren.

Thema 3: Winter wonderland

Jullie bruiloft wordt magisch met het thema winter wonderland. Creëer een knus en romantisch wintergevoel door de locatie aan te kleden met kaarsen, dekens en kussens. Dit thema is perfect voor een bruiloft in de winter.

Thema 4: Gold

Willen jullie een bruiloft met een chique uitstraling? Creëer een luxe sfeer met een touch of gold. Daarnaast is de kleur goud goed te combineren met andere kleuren zoals rood, wit of zwart.

Thema 5: Bohemian

Volg de bohemian trend en organiseer een rustieke bruiloft met een ontspannen sfeer. Denk bij dit thema aan dromenvangers, wilde bloemen, veel groen, gehaakte kussens, dekens en bloemenkronen. Dit thema komt veel voor bij feesten in de buitenlucht.

Thema 6: Glitter & glamour

Van zilveren kandelaars tot diamanten oorbellen, niks is te gek bij het thema glitter & glamour. Bij dit thema zijn de kleuren goud en zilver onmisbaar.

Thema 7: Nude

Houden jullie meer van zachte aardetinten? Dan is het thema nude perfect voor jullie! Een combinatie van zachte aardetinten zorgt voor een romantische en knusse sfeer.

Thema 8: Tropische zomer

Waan je in een tropisch paradijs met het trouwthema tropische zomer. Creëer een zomerse sfeer met palmbladeren, vrolijke kleuren en verschillende bloemen. Wil je extra uitpakken? Dan is een cocktailbar perfect voor dit thema!

Thema 9: Herfst

Een van de prachtigste seizoenen om te trouwen is de herfst. De herfstkleuren zorgen voor een romantische en knusse sfeer. Maak de decoratie echt af door pompoenen, dennenappels en losse bladeren toe te voegen.

Thema 10: Vintage

Denk bij een vintage bruiloft aan zachte roze tinten en diverse vintage spullen. Creëer een echte vintage look door bijvoorbeeld verschillende soorten stoelen en tafels bij elkaar te zetten.

Recommended Posts