Het organiseren van een gender reveal is helemaal hot en happening. Tijdens een gender reveal onthul je het geslacht van jouw baby aan vrienden en familie. Dit wordt vaak op een originele en feestelijke manier gedaan. Denk aan een taart waarvan de binnenkant roze of blauw is of een partypopper waar roze of blauwe confetti in zit. Het bekendmaken van het geslacht kan op veel verschillende manieren en in deze blog geven wij enkele gender reveal ideeën om jou te inspireren.

Partypopper

Een confettikanon, oftewel een partypopper, kan perfect zijn voor het onthullen van het geslacht van jouw baby. De kleur van de confetti die uit het kanon komt onthult het geslacht van de baby. Dit kan je doen met één confettikanon, maar je kan er ook voor kiezen om meerdere gasten een kanon te geven.

Taart

Onthul het geslacht van jouw baby op een originele en overheerlijke manier door middel van een gender reveal taart. De taart is gevuld met roze of blauwe vulling en deze komt tevoorschijn zodra er een stuk af wordt gesneden. Weten jullie zelf al het geslacht? Dan is het ook leuk om cupcakes te bakken met gekleurde vulling. Door de gasten tegelijk een hap te laten nemen van deze cupcakes, krijgen ze allemaal te zien of jullie een zoon of dochter krijgen.

Confettiballon

Naast een confettikanon is het ook mogelijk om het geslacht te onthullen met een grote confettiballon. Deze ballon is gevuld met gekleurde confetti en zodra deze lek wordt geprikt, wordt het geslacht bekend gemaakt.

Doos met ballonnen

Een andere manier om het geslacht van jouw baby te onthullen is een doos met roze en blauwe heliumballonnen. Zodra de doos open wordt gemaakt, zweven de gekleurde ballonnen eruit en wordt het geslacht bekend gemaakt.

Waterpistolen

Ben jij niet bang om een beetje vies te worden? Dan is een watergevecht een origineel idee om het geslacht van de baby te onthullen. Bij deze gender reveal heb je witte kleding aan en worden de waterpistolen met roze of blauwe vloeistof gevuld. Zodra er op deze witte kleding wordt gespoten, wordt het geslacht van de baby bekend gemaakt. Dit idee is ook heel leuk om te doen met kinderen.

Recommended Posts