4 trouw budget tips

Iedereen droomt van een sprookjes bruiloft, maar er hangt een behoorlijk prijskaartje aan. Bruiloften zijn over het algemeen grote en vooral ook dure feesten en zijn hierdoor niet voor iedereen betaalbaar. Voor stellen met een beperkt budget kan het organiseren van een bruiloft veel stress met zich mee brengen. In deze blog vertellen wij je hoe je geld kan besparen bij het organiseren van de bruiloft, terwijl de kwaliteit behouden blijft.

Bloemen

Van mooie boeketten op de tafels tot aan een rozenboog bij de ceremonie, bloemen worden vaak gebruikt ter decoratie op een bruiloft. Echter, brengt dit veel kosten met zich mee. Je kan veel geld besparen door de bloemen van de ceremonie te hergebruiken bij de receptie. Denk hierbij aan de boeketten van de bruidsmeisjes die gebruikt kunnen worden ter decoratie op de tafels.

Bar

Daarnaast kan je veel geld besparen op de drank. Sterke drank is namelijk duurder dan wijn, bier of frisdrank. Mochten er toch gasten zijn die liever sterke drank drinken, dan kan je ervoor kiezen om dit tegen betaling aan te bieden. Zo kunnen de gasten een drankje doen op de bruiloft, terwijl je niet bang hoeft te zijn voor een enorme rekening voor dure drank.

Trouwjurk

Naast bloemen en drank, kan er ook veel bespaard worden op de trouwjurk. Bijna iedere bruidswinkel houdt jaarlijks of halfjaarlijks een uitverkoop, waarbij de kortingen op kunnen lopen tot wel 75%. Ze houden regelmatig een uitverkoop om ruimte te maken voor nieuwe collecties. Kortom, een goede kans om de perfecte jurk te kopen voor een lagere prijs.

Ook wordt het steeds populairder om een trouwjurk te huren in plaats van te kopen. Zo kan je met een beperkt budget evengoed een “dure” jurk dragen. Zo bespaar je veel geld en verdwijnt de jurk niet na één keer dragen achter in de kledingkast.

Weddingplanner

Als laatste, kan er veel bespaard worden met het inhuren van een weddingplanner. Weddingplanners hebben vaak connecties met lokale leveranciers. Ze krijgen hierdoor meestal een gereduceerd tarief. Het inhuren van een weddingplanner kan je dus veel geld en vooral ook stress besparen.

Kortom, er zijn veel verschillende manieren om geld te besparen bij het organiseren van een bruiloft. Ben jij nog op zoek naar een goede locatie voor jouw bruiloft? Bekijk dan nu onze trouwbrochure of informeer naar de mogelijkheden.

Recommended Posts