5 wedding trends in 2022

Gaan jullie dit jaar trouwen? Wij hebben de 5 leukste wedding trends voor 2022 voor jullie op een rijtje gezet.

Trouwweekend

Een trend die enorm in opkomst is, is een huwelijk dat verspreid is over meerdere dagen. Denk bijvoorbeeld aan een trouwweekend in plaats van een trouwdag. Op deze manier kan je nog langer genieten van het feest samen met familie en vrienden.

Smartphones verboden

We zitten tegenwoordig steeds meer en langer op onze smartphones. Ze zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Om de ceremonie samen te beleven met alle dierbare, wordt het gebruik van smartphones steeds vaker verboden tijdens de trouwceremonie. Daarnaast wordt er vaak voor gekozen om een fotograaf of videograaf in te huren om deze dag vast te leggen, waardoor het ook niet nodig is om foto’s en video’s te maken met de smartphones.

Polaroidcamera

De polaroid heeft een comeback gemaakt en is helemaal trending. Deze trend wordt ook steeds vaker gebruikt voor bruiloften. Daarnaast kunnen de polaroids gebruikt worden ter decoratie, door ze bijvoorbeeld op te hangen op een bord. Wil je het nog persoonlijker maken? Dan kun je ervoor kiezen om watervaste stiften bij de camera te leggen, zodat iedereen een boodschap op de polaroid kan schrijven.

Tent 

Waar eerder altijd de bruiloft werd georganiseerd in grote feestzalen, wordt er tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van tenten. Van een stretch tent in eigen tuin tot aan een grote tent in een open weide, de locaties worden meer naar eigen smaak aangekleed. Daarnaast krijg je met een open tent het gevoel dat je buiten bent zonder dat je echt afhankelijk bent van het weer.

Thema

We laten de klassieke bruiloften steeds meer achterwegen en kiezen vaker voor een thema. Hierbij wordt er steeds meer gepersonaliseerd en worden de thema’s volledig naar eigen wens ingevuld. Van circus tot winter wonderland, geen thema is te gek.

Zijn jullie nog op zoek naar de perfecte locatie voor jullie bruiloft? STOER EVENTS AND MORE biedt als trouwlocatie vele mogelijkheden. Willen jullie meer informatie? Bekijk nu onze trouwbrochure of neem contact met ons op!

Recommended Posts