Luxe bruiloft organiseren

Wil jij een luxe bruiloft organiseren? STOER EVENTS AND MORE organiseert jouw perfecte bruiloft. STOER EVENTS AND MORE biedt als trouwlocatie enorm veel mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. Van een prachtig diner met decoratie tot een feesttent met ballonnen, bij ons is niks ondenkbaar!

Eventmanagers

Er komt veel kijken bij het organiseren van een luxe bruiloft, maar wij helpen jou met een complete invulling van jullie trouwdag. Onze eventmanagers plannen de trouwdag tot in de puntjes en zorgen er samen met jullie voor dat jullie zorgeloos kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven! De eventmanagers bereiden alles goed voor, waardoor er bijvoorbeeld geanticipeerd wordt op eventuele veranderingen in het weer.

Locatie

STOER EVENTS AND MORE heeft alles in huis voor een luxe bruiloft. Geef jullie ja-woord op een intieme en romantische locatie bij de mooie in bloei staande vijvertuin, onder een prachtige stretchtent of knus en gezellig binnen. De locatie binnen is te huren voor minimaal 25 personen en maximaal 100 personen. De locatie buiten is te huren voor minimaal 25 personen en maximaal 250 personen. Daarnaast biedt STOER EVENTS AND MORE ook de styling en decoratie voor jullie trouwdag aan. Wij realiseren decoratie in thema’s die jullie hebben uitgekozen met bijpassende kleuren.

Trouwfotograaf

Ook is het mogelijk om de herinneringen van deze mooie dag te rapporteren door middel van onze trouwfotograaf en een photobooth. Onze trouwfotograaf legt alle mooie momenten van deze dag vast, waardoor jullie er nog lang van na kunnen genieten. Naast een fotograaf is het ook mogelijk om te kiezen voor een photobooth. Met deze photobooth kun je samen met je gasten oneindig veel foto’s maken die direct afgedrukt worden in een strip die geheel naar jullie stijl aangepast is.

Catering

“Liefde gaat door de maag” en dat vindt STOER EVENTS AND MORE ook. Van een bruidstaart, hippe petit fours of een heuse sweettable, alles is mogelijk. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om te dineren met een live cooking BBQ of toffe foodtrucks.

Entertainment

Om het feest tot in de late uurtjes door te trekken verzorgt STOER EVENTS AND MORE ook het entertainment voor jullie trouwdag. Wij werken nauw samen met diverse artiesten, van Jazz muziek tot echte beats. Samen maken we er een onvergetelijk feest van!

Trouwambtenaar

Niet geheel onbelangrijk is de trouwambtenaar. STOER EVENTS AND MORE heeft twee zeer hartelijke trouwambtenaren, die met passie voor een intieme en ontspannen ceremonie vol interactie, herkenning en emotie zorgen.

Wij willen ervoor zorgen dat jullie een perfecte huwelijksdag beleven en stellen samen met jullie een uniek programma op voor deze dag. Heb jij interesse? Aarzel niet en maak een vrijblijvende afspraak om te brainstormen en beleef de dag die perfect bij jullie past!

Recommended Posts